CENTRES DE BELLESA INTEGRAL SPA 

Centre de bellesa Integral SPA

Qui som?

 

ARISMA, neix l'any 2012, a Bellcaire d'Empordà, creant un centre d'imatge, bellesa i salut emocional, per acompanyar i ajudar a tothom qui o desitgi i vulgui sentir-se bé i experimentar que la bellesa exterior, surt del treball d'un mateix, des del seu interior.
Per això la idea és estar al vostre costat amb els nostres serveis, teràpies, amb cosmètica 100% natural i orgànica i amb uns productes de gran qualitat a uns preus per a tothom.
Fa vint-i-vuit anys que estic en aquest món, i dia a dia l'experiència em diu que estem en el camí correcte, per això i per arribar a moltes més persones a continuar endavant, i a millorar el benestar físic, emocional, i energètic, vam obrir les portes al centre ARISMA Banyoles, un lloc on trobareu, en l'espai i en els nostres serveis, la pau i el descans necessari per a la vida quotidiana. Perquè ens cal parar, escoltar-nos i respirar. Això és el que hem de fer i que formi part del nostre camí en aquesta vida.
El meu nom és Lídia i cada dia m'agrada més el que faig, transmetre a la gent els meus coneixements, experiències, i a ajudar a parar, respirar i trobar-se en el seu interior.
Amb el meu equip estem implicats al 100%, i sempre estem disposats a donar el millor servei, atenció i tracte per ajudar als nostres clients.